Idelane miejsce na uroczystości
Niezwykle nam miło móc zaoferować Państwu możliwość zorganizowania chrzcin lub pierwszych urodzin w gustownych salach Restauracji Marmas. Są to bardzo ważne dni dla rodziców, dlatego robimy wszystko, aby wyjątkowa atmosfera rodzinnych przyjęć została w odpowiedni sposób podkreślona. Dokładamy wszelkich starań, aby te ważne wydarzenia zostały zorganizowane na najwyższym poziomie, tak aby dzień ten kojarzył się jedynie z pozytywnymi emocjami.
Czas trwania do 4 godzin
Zupa:
- rosół z makaronem i natką pietruszki
Danie główne – 3 do wyboru – 2 porcje po 80 g każda/osoba:
- Kotlet de Volaille
- Kotlet z piersi z kurczaka
- Pieczeń wieprzowa w sosie własnym
- Zrazy wieprzowe
- Tradycyjny kotlet schabowy
Dodatki:
- Ziemniaki gotowane – 100 g
- Ziemniaki opiekane – 50 g
- bukiet surówek – ok.50g /osoba
Ciasta domowe – 2 rodzaje do wyboru, 2 szt./osoba*:
- Sernik,
- Ciasto z nutellą
- 3-bit
- jabłecznik
* W przypadku imprez mniejszych niż 20 osób obowiązuje tylko wybór jednego ciasta
Napoje:
- Woda niegazowana serwowana w dzbankach z cytryną i miętą- 0,5l – osoba
- Kawa, herbata- serwowana do deseru
Czas trwania do 4 godzin
Zupa:
- Rosół z makaronem i natką pietruszki
Zupa krem z dyni z prażonymi pestkami dynii i natką pietruszki
Danie główne – 4 do wyboru – 3 porcje po 80 g każda/osoba:
- Kotlet de Volaille
- Kotlet z piersi z kurczaka
- Pieczeń wieprzowa w sosie grzybowym
- żeberka w miodzie
- Tradycyjny kotlet schabowy
- Zraz wieprzowy
- Karkówka grillowana
Dodatki – 4 rodzaje do wyboru:
- Ziemniaki gotowane – 100 g
- Ziemniaki opiekane – 50 g
- Frytki– 50 g
- bukiet surówek– 50 g
- Kapusta zasmażana- 25 g
- Warzywa gotowane– 25 g
- Groszek z marchewką– 25 g
- buraczki – 25 g
Ciasta własnego wypieku – 2 rodzaje, 2 szt./osoba*:
- Sernik,
- Ciasto z nutellą
- Ciasto biszkoptowe z owocami i galaretką
- Snickers
- 3-bit
- jabłecznik
- marcello
- makowiec
* W przypadku imprez mniejszych niż 20 osób obowiązuje tylko wybór jednego ciasta
Napoje:
- Soki: pomarańczowy– 0,25l/osoba
- Woda niegazowana serwowana w dzbankach z cytryną i miętą- 0,5l – osoba
- Kawa, herbata- serwowana do deseru
Czas trwania do 4 godzin
Zupa:
- Rosół z makaronem i natką pietruszki
Zupa krem z dyni z prażonymi pestkami dynii i natką pietruszki
Danie główne – 3 do wyboru – 3 porcje po 80 g każda/osoba:
- Kotlet de Volaille
- Kotlet z piersi z kurczaka
- Pieczeń wieprzowa w sosie grzybowym
- Tradycyjny kotlet schabowy
- Zraz wołowy
- Karkówka grillowana
- kaczka
- łosoś pieczony
Dodatki – 4 rodzaje do wyboru:
- Ziemniaki gotowane – 100 g
- Ziemniaki opiekane – 50 g
- Frytki– 50 g
- bukiet surówek– 50 g
- Kapusta zasmażana- 50 g
- Warzywa gotowane– 50 g
- Groszek z marchewką– 50 g
- buraczki -50 g
Ciasta własnego wypieku – 3 rodzaje, 2 szt./osoba*:
- Sernik,
- 3-bit
- Ciasto z nutellą
- Ciasto biszkoptowe z owocami i galaretką
- Snickers
- ciasto z pianką cytrynową
- Kokosanka z ananasem
- jabłecznik
* W przypadku imprez mniejszych niż 20 osób obowiązuje tylko wybór jednego ciasta
Napoje:
- Soki: pomarańczowy– 0,25l/osoba
- Woda niegazowana serwowana w dzbankach z cytryną i miętą- 0,5l – osoba
- Kawa, herbata- serwowana do deseru