Przyjęcie pożegnalne

Marmas

WESELA SALA BANKIETOWA NOCLEGI

Bliska osoba odchodzi, zostawiając nam pustkę i poczucie ogromnej straty. Wszyscy, dla których zmarły był kochaną i ważną osobą, spotykają się, by razem wspominać chwile z nim spędzone. Dlatego konsolacja to nie tylko uczczenie pamięci zmarłego, ale również czas wzmacniania więzi rodzinnych. Restauracja Marmas organizuje stypy z troską i współczuciem, gwarantując obsługę na najwyższym poziomie bez względu na możliwości finansowe rodziny.

 

Poniżej przedstawiamy kilka wariantów menu, jakie proponujemy osobom organizującym stypę.
Prosimy pamiętać, że są to menu przykładowe – ostateczne zawsze ustalamy indywidualnie, zgodnie z oczekiwaniami Organizatora.

 

Zupa

  • Rosół z makaronem

Danie główne -2 szt./osoba- porcja 80g

  • Pierś z kurczaka w panierce
  • Pieczeń wieprzowa w sosie
Dodatki: 
  • Ziemniaki gotowane  – 100 g/os.
  • Bukiet surówek – łącznie ok 50 g
  • Soki: pomarańczowy, jabłkowy do obiadu – 0,25 l osoba
  • Woda serwowana w dzbankach z cytryną i miętą – 0,25l osoba

Deser

  • Ciasto serwowane na paterach – 1 szt./ osoba
  • Kawa, herbata

Zupa- 1 do wyboru

  • Rosół z makaronem

Danie główne –3 do wyboru (2 szt./osoba- porcja 80g)

  • Tradycyjny kotlet schabowy w panierce
  • Pierś z kurczaka w  panierce
  • Pieczeń wieprzowa w sosie własnym
  • Udko z kurczaka

Dodatki:

  • Ziemniaki gotowane – 100 g
  • Ziemniaki opiekane – 50 g
  • bukiet surówek – łącznie ok. 50g/osoba

Napoje:

  • Soki: pomarańczowy, jabłkowy do obiadu – 0,25 l osoba
  • Woda niegazowana z cytryną i miętą serwowana w dzbankach – 0,25l osoba

Deser

  • Ciasto serwowane na paterach – 2 szt./osoba
  • Kawa, herbata

Zupa – 1 do wyboru

  • Rosół z makaronem
  • Krem z białych warzyw 
  • Krem z dyni

Danie główne: 4 do wyboru (3 szt./osoba- porcja 80g)

  • Kotlet de Volaille
  • Kotlet schabowy w panierce
  • Zrazy wieprzowe w sosie
  • Kotlet z piersi kurczaka
  • Pieczeń wieprzowa w sosie

Dodatki:

  • Ziemniaki gotowane – 100 g
  • Ziemniaki opiekane – 50 g
  • bukiet surówek – 50g
  • buraczki na zimno – 25 g

Napoje:

  • Soki: pomarańczowy, jabłkowy do obiadu – 0,25 l osoba
  • Woda niegazowana z cytryną i miętą serwowana w dzbankach – 0,25l osoba

Deser:

  • Ciasto serwowane na paterach – 3 szt./ osoba
  • Kawa, herbata

Zupa – 1 do wyboru

  • Rosół z makaronem
  • Krem z czerwonych warzyw z prażonymi pestkami słonecznika
  • Krem z białych warzyw z chipsami z boczku
  • Krem z dyni z pestkami dyni

Danie główne: 4 do wyboru (3 szt./osoba- porcja 80g)

  • Kotlet de Volaille
  • Kotlet schabowy w panierce
  • Kaczka
  • Zrazy wieprzowe w sosie
  • Kotlet z piersi kurczaka 
  • Pieczeń wieprzowa w sosie własnym

Dodatki:

  • Ziemniaki gotowane – 100g
  • Ziemniaki opiekane – 50g
  • frytki – 50g
  • bukiet surówek – 50 g
  • Buraczki na ciepło – 25g

Napoje:

  • Soki: pomarańczowy, jabłkowy do obiadu – 0,25 l osoba
  • Woda niegazowana z cytryną i miętą serwowana w dzbankach  – 0,25l osoba

Deser:

  • Ciasto serwowane na paterach – 3 szt./ osoba
  • Kawa, herbata
Stypa w restauracji marmas

Sprawdź naszą ofertę i obejrzyj naszą salę.

Kontakt
669 990 991

ul. Rozewska 1, 84-104 Jastrzębia Góra

Organizacja imprez

marmas@pensjonat-jastrzebia.pl

Noclegi

rezerwacje@pensjonat-jastrzebia.pl