Studniówka w nadmorskim klimacie
W przepięknych i eleganckich wnętrzach naszej Restauracji spędzą Państwo niezapomniane chwile.
To idealne miejsce, aby zorganizować tak ważną uroczystość, jaką jest Studniówka.
Z naszej strony dołożymy wszelkich starań, aby stworzyć wspaniały klimat i dostarczyć Państwu wyjątkowych wrażeń.
Zapraszamy do zapoznania się z naszą propozycją.
200 zł/ osoba*
Cena za przyjęcie obejmuje:
• rezerwację oraz udostępnienie sali
• aranżację stołów (stoliki okrągłe lub kwadratowe)
• stylowe i eleganckie krzesła
• stoły nakryte białymi obrusami wraz z krawatkami
• elegancka, porcelanowa zastawa stołowa wraz z wysokiej jakości sztućcami
• dekoracja stołów- kwiatowe kompozycje
• serwis kelnerski
• menu z możliwością indywidualnych ustaleń
• nielimitowane napoje zimne i gorące
• lampka wina musującego- za zgodą Dyrektora szkoły
• klimatyzowana/ogrzewana sala
• bezpłatne, monitorowane parkingi
• udostępnienie obiektu na potrzeby sesji zdjęciowej
* nauczyciele oraz obsługa – 50% ceny menu
Obiad:
Zupa: (1 do wyboru)
- Rosół królewski z makaronem
- Krem z białych warzyw z chipsami z boczku
- Krem z czerwonych warzyw
Danie główne: (4 do wyboru, 3 porcje/osoba, porcja 80g)
- Pieczeń wieprzowa w sosie własnym
- Kotlet z piersi kurczaka
- Pierś z kurczaka faszerowana suszonymi pomidorami i serem kozim
- De volaille
- Kotlet schabowy z pieczarkami pod serową pierzynką
- Tradycyjny kotlet schabowy
- Zraz wieprzowy
- Łosoś pieczony
Dodatki: (wszystkie)
- Surówka z białej kapusty
- Warzywa gotowane
- Buraczki
- Ziemniaki gotowane
- Ziemniaki opiekane w ziołach
- Frytki
Deser: w formie słodkiego bufetu
- Mus z białej czekolady
- Sernik
- Leśny mech
- Snickers
- Marcello
- Babeczki z owocami
Kolacja na zimno: wszystkie wymienione pozycje na szwedzkim stole lub 5 do wyboru serwowane na półmiskach
- Półmisek wędlin wiejskich
- Półmisek mięs na zimno ( 3 rodzaje)
- Faszerowane pikantnym twarożkiem roladki z łososiem wędzonym
- Mini tortille z kurczakiem
- Roladki z szynki faszerowane twarożkiem
- Sałatka gyros
- Sałatka z tuńczykiem i porem
- Babeczki na słono z 2 rodzajami farszu
Kolacja na ciepło:
- Barszcz z krokietem
- Pieczone pałki z kurczaka
- Nuggetsy z dipem czosnkowym
Napoje: (bez limitu)
- Soki: pomarańczowy, jabłkowy
- Woda niegazowana z cytryną i miętą
- Kawa, herbata