Wyjątkowe chwile w wyjątkowym miejscu
Ślub to jeden z najważniejszych dni w życiu. Pary stające na ślubnym kobiercu, dokładają wszelkich starań, aby chwile te pozostały na długo w pamięci Gości. Każdy element tej uroczystości musi być przemyślany w najdrobniejszym szczególe oraz dopięty na ostatni guzik. Która Panna Młoda nie marzy o ślubie jak z bajki oraz o weselu godnym księżniczki?
W Restauracji Marmas marzenia mogą się ziścić. Ugościmy Państwa w iście królewskim stylu. Restauracja Marmas posiada dwie sale zaprojektowane oraz urządzone z pieczołowitą dbałością o każdy szczegół. Większa sala idealnie spisuje się przy organizacji imprez okolicznościowych dla minimum 50 osób. Jest przestronna, jasna i słoneczna. Pomieści maksymalnie 100 osób. Mniejsza sala jest bardziej kameralna, niższa i przytulniejsza. Na niej odbywają się imprezy na maksymalnie 50 osób.
- Dzieci do lat 3 – gratis – bez osobnej zastawy i krzesła – na kolankach u rodziców
- Dzieci 3-8 lat – 50% ceny menu;
- Zespół muzyczny, fotograf, kamerzysta – 50% ceny menu
Podane ceny menu mogą ulec zmianie od 10% do 30%.
Wesele trwa max do godz. 4:00- każda rozpoczęta dodatkowa godzina to koszt 700 zł/h.
Poprawiny rozpoczynają się w godzinach 12-14, czas trwania max. 6h- każda rozpoczęta dodatkowa godzina to koszt 700 zł/h.
Pokój dla Młodej Pary gratis.
Pokoje dla gości weselnych*:
- Ceny obowiązują według bieżącego cennika Pensjonatu.
- W przypadku wesel z poprawinami nie ma możliwości śniadań w dzień poprawin.
- ilość miejsc noclegowych- max. 80 (przy pełnym obłożeniu pokoi) – uzależniona od wcześniejszych rezerwacji.
Alkohole zakupione przez Zleceniodawcę we własnym zakresie będą dostarczone najpóźniej dzień przed planowaną imprezą. Alkohole muszę posiadać aktualny znak akcyzy.
Część zadatku w kwocie 2000 zł zostanie zarezerwowana na opłatę „korkową”. Opłata ta zostanie zwrócona Zleceniodawcy i rozliczona na poczet konsumpcji, jeśli zostaną spełnione następujące warunki:
a) Alkohole przyjadą minimum 24h przed uroczystością już schłodzone- Wykonawca zmagazynuje je w urządzeniach chłodniczych za barem.
b) Wszystkie alkohole oprócz wódki będą stały w bufecie wraz ze szkłem ustawionym przez Wykonawcę.
d) Opakowania po alkoholach i napojach Zleceniodawca zabiera po zakończonej imprezie.
Niedotrzymanie jakiegokolwiek warunku spowoduje rozliczenie części zadatku (2000 zł) na poczet opłaty „korkowej”.
- Dekoracja sali należy do Zleceniodawcy.
- Zleceniodawca ma prawo do zatrudnienia własnej firmy dekoratorskiej. Wykonawca nie zwraca kosztów poniesionych z tego tytułu. Firma zewnętrzna musi dopasować godziny swojej pracy do godzin pracy Wykonawcy, musi również posprzątać na zakończenie pracy.